En resort utenfor Oslo
Velkommen til Galtebo
Vår ambisjon er å tilrettelegge for at Galtebo er en unik møteplass for å løse verdensproblemer og andre spennende utfordringer. Her er det mange ulike soner å gjemme seg bort om man har en workshop, hackaton eller et styremøte. Gården ligger kun 44 minutter fra Oslo S.
Jobbe sammen
Et av våre mål er å legge til rette for for nyskapning, entreprenørskap og forretningsutvikling. Vi har det som trengs for en god arbeidsøkt som med whiteboard, flipover, flyttbar flatskjerm og et kino rom. Vi har fiber og et stabilt trådløstnettverk. Et perfekt sted for en workshop, ledermøte eller et styremøte.
For en produktiv dag på jobben er det viktig å få noen avbrekk. Det er mange ulike aktiviteter dere kan gjøre på gården som jenga, kubb, fotball og billiard. Dere kan også dra på en liten ekspedisjon i lokalområdet for å bade, padle kano på Lyseren eller gå en tur til Skimtefjell.
Leke sammen
Sammen med huskokken vår Martin tilbyr vi en sesongbasert 10 retters meny dere velger fra, ta tre retter eller gå all in. Vi fikser også frokost og lunsj. Om dere derimot ønsker å lage mat på egenhånd kan vi kjøpe inn matvarene og sette de klart i kjølerommet.
Spise sammen
Om Galtebo-navnet er det flere teorier. I Biskop Eysteins Jordebok fra 1396 skrives navnet på tre ulike måter; Galtabudir, Galtabudum og Gallabudir.
Med 9 doble soverom, 4 romslige bad, stor spisestue, bibliotek, kinorom, billiardrom, store utearealer og en stor balkong passer Galtebo godt til grupper opptil 20 personer.
Hvis Piemonte hadde hatt en søt kusine i nord hadde det vært Spydeberg. Her finner dere roen mellom juvende åser og de grønne sletter. Vi har mange flotte steder dere kan besøke.
Vil dere booke Galtebo?
Fortell litt om hva dere planlegger og når dere har lyst til å komme så kommer vi tilbake til dere med en bra pakke.